Felajánlások

Felajánlott szellemi szolgáltatás

Számos bennünk lévő, vagy tudásunk által megosztható hasznos lehetőség, egyéb kapacitásra vonatkozó felajánlások helye.

Tanítás, korrepetálás, munkaerő és tudás felajánlás itt

Szállítási szolgáltatás

Amennyiben rendelkezel gépkocsival és szabad felajánlható idővel, azt itt jelezheted, időkeret (hét napja, napszak) és kapacitás  megjelölésével. Nehezen mozgó idősek kórházba, postára szállítása alkalmanként vagy akár rendszeresen is, vállalás szerint.


Gyermekőrzési szolgáltatás

Önállóan élő fiatal családok nehézsége, hogy hétköznapjaikban vagy hétvégén nem tudnak szabad perceket biztosítani saját maguknak, mert napközben vagy este, nem tudják biztonságban kire hagyni gyerme-keiket. Díjazásért vagy díjazás nélkül (karitatív szolgálat) is lehet kapacitást fölajánlani itt

Anyagi támogatások

Keserves tapasztalat, hogy az Élet számos olyan nehézséggel jár (betegség, haláleset, napjainkban energia áremelés), amire a családi költségvetés nem ad mindig fedezetet. Ugyanakkor  a létbiztonság mellett is megtapasztaljuk hogy a fölöslegek nem tesznek minket boldoggá, viszont másnak komoly segítséget jelenthet egy alkalmi vagy rendszeres havi támogatás. Ha van módod erre, kérem jelezd szintén, hogy egyszeri vagy rendszeres támogatást tudsz-e vállalni?

Beteglátogatás

Ha van időd és lelkierőd, hogy szabad-idődben másoknak alkalmanként tudj segíteni, kérem itt jelezd!

Bevásárlás, idős emberek látogatása, kisebb ügyeik rendezése (csekkbefizetés, gyógyszer kiváltás) és beszélgetés velük.