Aktuális

Plébániánkon zajló események, egyházi ünnepek, ajánlott programok:

E-naptár


Ahogy azt már korábban is hirdettük, szeptember 19-én, most kedden, 19 órakor az Ars Sacra fesztivál keretében a templomkertben levetítjük az Ozsvári Csaba életéről szóló 30 perces filmet, mely után vendégünk lesz Lackfi János költő. Terveink szerint az előadás után a templom oltárán kiállítunk öt, Csaba által készített műalkotást. Ezen kívül a Csaba gondolataiból összeállított kis kiadvány is a rendelkezésünkre áll Hűség imaút Zugligetben címmel, mely imádkozásra hív mindannyiunkat (hétköznapokon - csütörtök kivételével - 16 órától a szentmiséig). Elvihető az újságos pultról és a hátsó vitrinről!


Az őszi egyházközségi zarándoklatunkhoz - melyet október 6-8 között tartunk Bakonybélben, illetve Zircen - lehetőség van 1 napra (szombatra) is csatlakozni, ottalvás nélkül! A buszra, amely innen a templomunk elől indul, még lehet jelentkezni Havasy Pistánál (06 30 636-3197)


Plébániánk lelki megújulását segítő Szentlélek szeminárium indul minden korosztály számára október 10-étől (december 19-ig) 9 egymást követő kedden 19:30-tól (az őszi szünetben kimarad). Adj esélyt magadnak a megtérésre! Jelentkezés Gyuri atyánál, részletek a Csaliban! Szórólap vihető a hátsó vitrinről!


"Lenne egy kérdésem…" címmel hirdet beszélgetős alkalmakat Gyuri atya elsősorban Istent keresők számára, akik szeretnének Istennel kapcsolatba kerülni vagy akár felnőttként bérmálkozni. Első találkozó: október 18. Jelentkezés Gyuri atyánál (gyuriaty@gmail.com), szórólap szintén a hátsó vitrinről vihető!


A tanév során minden hónap 11-én betegek szentmiséjét tartunk, értük imádkozunk!


A vasárnap fél 12-kor kezdődő szentmisét egyelőre nem állítjuk vissza, keressük a megoldást, az indulást külön hirdetni fogjuk!


Még kapható a Tárogató úti kápolnából sokak által ismert és szeretett Laurentia nővérrel készült interjúkötet Kicsinek lenni címmel, melyet jó szívvel ajánlunk mindenkinek! Megvásárolható szentmisék után a sekrestyében!


Gyuri atya játékai ezen a linken érhetők el: www.gyuriatyajatekai.hu


Telefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!