Aktuális

Plébániánkon zajló események, egyházi ünnepek, ajánlott programok:

E-naptár


Útnak indult a Szállást keres a Szent Család ádventi közösségépítő programunk. Buzdítjuk közösségünk minden tagját családi állapottól és kortól függetlenül, hogy vegyetek részt e szép hagyományban! Általa egymást is jobban megismerjük! A következő néhány napra (csütörtök, péntek) és a jövő hét elejére is vannak még üres esték! Jelentkezni, időpontot foglalni a levelezőlistákon kiküldött linken lehet, vagy Imrédy Sacinál!


A héten elsőpéntek lesz. A szentségimádás ezúttal 18 órakor kezdődik az urnatemető kápolnában, ahol közösen imádkozunk hazánkért, 19 órától pedig beosztás szerint folytatódik a 24 órás szentségimádás!


Az alsósok lelkinapja december 3-án, szombaton délelőtt lesz hitoktatók vezetésével.


December 4-én 16-18 óráig Flavio atya tart adventi felkészítést felnőttek részére a Szent Család teremben!


December 11-én, advent 3. vasárnapján a reggeli szentmise után újra megrendezzük a karácsonyi kézműves vásárt. Idén a vásár hagyományteremtő jelleggel karitatív árveréssel egészül ki, amelynek bevételét kárpátaljai testvéreink megsegítésére juttatjuk el. Kérjük, hogy akik saját készítésű kézműves termékeikkel szeretnének megjelenni a vásáron, keressék a szervezőket Schulek Ágotát (+36 70 453-1473) vagy Zimmer Mártont (zimmermarton@gmail.com)!


A ministránsok várják olyan fiúk jelentkezését, akik szívesen és örömmel szolgálnának az oltár körül. Jelentkezés a 9 órai szentmise után a sekrestye előtti folyosón a ministránsvezetőknél.


Gyuri atya legújabb, Igaz vagy hamis? című játéka megvásárolható szentmisék után a sekrestyében. Bővebben: https://www.gyuriatyajatekai.hu/igaz-vagy-hamis/Telefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!