Aktuális

Plébániánkon zajló események, egyházi ünnepek, ajánlott programok:

E-naptár


Február 12-én, vasárnap délután közösségi korcsolyázásra hívjuk a gimnazista és egyetemista korosztályt! 14 órakor találkozunk a Széll Kálmán téren, és az esti szentmisén való részvétellel zárjuk a programot!


Hagyományaink szerint, az idén február 12-én a fél 12-kor kezdődő szentmisén kerül sor a Betegek Szentségének kiszolgáltatására az azt kérők számára. Ezt megelőzően, 11-én szombaton lesz egy ráhangoló program, ahol Gyuri atya felkészítőt ad, ill. lenne gyónási alkalom is több pap bevonásával. Az erre vonatkozó felhívás a Csali belső oldalán, ITT olvasható!A szomszédos Idősek Otthona (Szarvas Gábor út 50.) állást hirdet, két fő betegápoló nővért keres. A részletekről érdeklődni Merényi Valéria igazgató asszonynál (06-30-613-5023) lehet!


Gyuri atya játékai ezen a linken érhetők el: www.gyuriatyajatekai.huTelefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!