Aktuális

Plébániánkon zajló események, egyházi ünnepek, ajánlott programok:

E-naptár


A szombaton véget ért egyhetes nagyböjti lelki programunk előadásait, üzeneteit, programjait megtalálhatjuk és visszanézhetjük itt, a honlapunkon is!   


Az oltár mellé állított keresztet azzal a szándékkal helyeztük oda, hogy nagyböjt során lehetőségünk legyen a hálaadásunkat, illetve kéréseinket rátűzni. A hálaadást zöld színű lapra írjuk fel, a kéréseinket pedig pirosra.  


A Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívása, hogy tegyünk tanúságot az irgalmas szeretet gyakorlásáról az idei Nagyböjtben is és lehetőségeinkhez mérten tartós élelmiszerrel járuljunk hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához! Erre a jövő heti vasárnapi szentmiséken és az azt követő héten lesz lehetőség, március 12-től 19-ig. Az adományokat a szokott helyen, a konyha melletti folyosón gyűjtjük, és a Katolikus Karitász juttatja majd el a rászorulókhoz.


Nagyböjtben, péntekenként, az esti szentmise után keresztutat járunk, melyet minden alkalommal egy-egy csoport vezet. Legyünk ott minél többen!

A KERESZTUTAT VEZETŐK BEOSZTÁSA

03.24. Ministránsok

03.31. Cserkészek


Jövő vasárnap a 9 órai szentmise után tartjuk a pingpong bajnokság döntő mérkőzéseit, melyre minden szurkolni vágyó Testvérünket szeretettel várjuk! Ugyanekkor a templomkertben az Imre-Kelényi család finomságaiból vásárolhatunk!


Jövő vasárnap az esti szentmise után Taizé-i imaórát tartunk, mely alatt lehetőség lesz szentgyónásra is!


Szeretettel hívunk mindenkit március 25-én, szombaton 16 órára a templomba, Komesz Zsolt férfikari Passiójának előadására, melyben gitáros kórusunk is szerepel. Részletek a jövő heti Csaliban!


A plébánia passiójátékot szervez április elsején, tíz és tizenkettő óra között, a hagyomány szerint: Páty határában. Sok szeretettel várjuk a híveket, hogy együtt éljük át Krisztus szenvedésének történetét. Különösen ajánljuk a programot a kisgyermekes családok számára, mivel a gyerekek szereplőként is részt vehetnek az eseményen. 


Gyuri atya játékai ezen a linken érhetők el: www.gyuriatyajatekai.huTelefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!