Aktuális


Augusztus 15-én, hétfőn, Nagyboldogasszony ünnepén 

CSAK REGGEL 9-kor tartunk szentmisét templomunkban,

augusztus 20-án, szombaton, 

Szent István király ünnepén pedig csak 18 órakor!A jövő tanévre vonatkozó HITTANÓRÁK RENDJE!


Változások a mobiltelefon flottában

2022.06.26-tól a megszűnő Zugligeti Szent Család Egyházközség flottájának előfizetéseit a Regnumobil flotta veszi át. A Regnumobil flotta ugyanannak a nagy flottának a része, amihez a Zugligeti flotta is tartozik, így a flottán belül ingyenesen hívhatók köre nem változik.

Az átállás azon flottatagok esetén, akik nem jelzik addig kilépési szándékukat és az összes telefonszámlájuk be van fizetve, automatikusan meg fog történni. Akik 2022.06.26-ig nem rendezik tartozásaikat a hívószámuk megszüntetésre kerül.

Annak érdekében, hogy a számlázás helyes adatokkal történhessen, illetve a kommunikáció zökkenőmentes legyen, szükséges az adatok.regnumobil.hu oldalon található adatlapot kitölteni 2022.06.20-ig. Amennyiben az adatlap nem kerül kitöltésre, úgy a Yettel jelenlegi számlázási adatait veszik át, ami adott esetben többletköltséget eredményezhet.

A Regnumobil flottáról, tarifákról, működésről a regnumobil.hu oldalon (felhasználónév: Zugliget, jelszó: Flotta) tud tájékozódni. Néhány fontos dolog:

- A Regnumobil flottában korra, nemre tekintet nélkül tegeződve történik a kommunikáció.

- A Regnumobil flottában az ügyintézés alapvetően emailen történik illetve a weboldalon keresztül. A telefonon történő megkeresés csak végső esetben javasolt.

- A Regnumobil flotta alapvetően az online működésre épült, így a számlákat emailben küldik, a befizetés történhet utalással, kártyás fizetéssel a saját felületükön, ismétlődő kártyás fizetéssel, csoportos beszedéssel. Természetesen továbbra is van lehetőség a csekken történő számlafizetésre, azonban ennek külön díja van.

- A Regnumobil flottában az ügyfelek a Regnumobil Kft-vel vannak szerződéses kapcsolatban, a számlákat is onnan kapják és a számlák kiegyenlítése is a Regnumobil Kft. felé történik (nem a Yettel felé).

- A Regnumobil flotta működése az adminisztrációs költségből kerül finanszírozásra, ami a telefonszámlák végösszegének 8%-a.

Szolgáltatás módosítással illetve a flottával kapcsolatos ügyekben már az átállásig is Androsits Doma tud segíteni, akit a regnumobil@gmail.com címen kereshettek. A levél tárgyában jelezzétek, hogy a Zugligeti flottától keresitek és a telefonszámot ne felejtsétek megadni, amivel kapcsolatban keresitek.Telefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!