Aktuális

Plébániánkon zajló események, egyházi ünnepek, ajánlott programok:

E-naptár


Jövő vasárnap a reggeli szentmise cserkészcsapatunk csapatmiséje lesz, mely után az Imre-Kelényi házaspár termékeiből vásárolhatunk a templomkertben. Szintén 21-én az esti szentmise után a "Légy hű mindhalálig" sorozat következő alkalmán Boldog Romzsa Tódor görögkatolikus vértanú püspök életéről hallgathatjuk meg Makláry Ákos görögkatolikus atya, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnökének előadását.


A "Most vagy soha" című Petőfi mozifilm április 27-ei vetítésére jegyek kaphatók a sekrestyében 1.700 Ft-ért! Ezen a napon (27-én) lesz templomunkban 17 órától a Járdányi Pál Zeneiskola ének tanszakos növendékeinek koncertje, melyen közreműködik többek között Telbisz Csenge és Illényi János. Felkészítő tanáruk Heim Mercédesz.


Már most hirdetjük, hogy templomi kertrendező és lomtalanító napot tervezünk május 4-én szombaton, 9 órától, melyen sok segítő kézre számítunk. Részletek hamarosan!


Gyuri atya legújabb, PENTECOSTES című, elsősorban bérmálkozóknak készült játéka megvásárolható szentmisék után a sekrestyében 10.000 Ft-ért! 

Részletek itt: www. gyuriatyajatekai.hu


A tanév során minden hónap 11-én betegek szentmiséjét tartunk, értük imádkozunk!


A Tárogató úti kápolnából sokak által ismert és szeretett Laurentia nővérrel készült interjúkötet (Kicsinek lenni) megvásárolható szentmisék után a sekrestyében!


Gyuri atya játékai ezen a linken érhetők el: www.gyuriatyajatekai.hu


Telefonos egyeztetéssel továbbra is lehet időpontot kérni Gyuri atyától lelki beszélgetésre vagy szentgyónásra: +36 20 823-4699

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Gyuri atya által készített játékokat, melyekről részletes információt a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalon találsz. Futárral elküldjük vagy a plébánián is megvásárolhatók!

Digitális persely is található a templomban! 

Újra szenteltvíz került a hagyományos tartókba a templom bejáratánál, de az érintésmentes lehetőség is megmaradt!