AktuálisZugligeti Mobilflotta hirdetése

Plébániánk flottájában a számlatartozások jelentősen megnövekedtek s a kiugróan magas esetszám miatt szigorító intézkedéseket vagyunk kénytelenek bevezetni. A Plébánia megállapodást kötött a Telenorral, mely szerint amelyik hívószámon 3 hónapnyi tartozás összegyűlik a Telenor azonnal korlátozza a hívószámot s feloldásra csak a számlák kiegyenlítése után kerül sor (a visszakapcsolási díj pedig a számlafizetőre terhelődik). A számlatartozások bármely Telenor ügyfélpontban kikérhetők és rendezhetők, nem szükséges hozzá a flottakezelő közbenjárása.

Flottával kapcsolatos ügyintézés a továbbiakban is csak és kizárólag a flotta honlapján, illetve e-mailen keresztül lehetséges! Sem személyes, sem telefonos, sem egyéb (sms, messenger, viber) megkeresésre nem áll módunkban reagálni!

Flottánk zavartalan működése mindannyiunk érdeke!


Plébániai ping-pong  bajnokság

Jelentkezz!
Újra ping-pong bajnokságot szervezünk a plébánián. Három korcsoportban (10-14, 15-18 és 18+), három versenyszámra (egyéni, páros ill. vegyes páros) lehet jelentkezni a hirdetés alján található linken illetve a levelezési listákra feltett űrlap kitöltésével. Személyenként akár több számban is lehet indulni.

Jelentkezési határidő: 2022 január 31.

A résztvevők összesorsolásukat követően részletes tájékoztatást kapnak a selejtezők lebonyolításának feltételeiről. A döntőkre március 27-én vasárnap délelőtt kerül sor a Szent Család teremben. Kérjük, hogy a versenyre csak a Covid szempontjából védettek jelentkezzenek! Nemcsak jó sportolási alkalom,de a személyes találkozásra és ismerkedésre is kiváló lehetőség.


Plébániánk bérmálkozásra készülő csoportja készítette idén a pásztorjátékot, melyet itt lehet megtekinteni:

A pásztorjátékról letölthető az alábbi linkről is:

Pásztorjáték


A héten továbbra is lehet telefonos egyeztetéssel időpontot kérni Gyuri atyától lelkibeszélgetésre vagy szentgyónásra +36 20 823-4699

Látogass el a www.gyuriatyajatekai.hu weboldalra, ahol nagyszerű és hasznos játékokat találsz, melyeket meg is rendelhetsz vagy személyesen a plébánián megvásárolhatsz!

Használd a digitális perselyt a templomban! Érdemes érkezéskor, még a mise előtt élni ezzel a lehetőséggel.

Észrevetted? Már több mint egy hónapja automata, érintésmentes szenteltvíz adagoló van a templomunkban a bejáratnál a baloldali oszlop előtt.