Nagyhét

Nagypénteken délután 3-kor keresztutat járunk az urnatemetőben Gyuri atya vezetésével. A nagypénteki szertartás szintén este 6 órakorkezdődik.
Nagyszombaton reggel 8 órától este 6-ig szentségimádásra és a szent sír látogatására lesz lehetőség a templomban. Kérjük a családokat, hogy együtt gyertek el a templomba. A húsvéti vigília mise szombat este 7 órakor kezdődik a templom előtt a tűzszenteléssel. Mindenki hozzon magával cseppfogóval ellátott gyertyát.
Húsvét vasárnap a 9 órai szentmise keretében, a régi szép hagyománynak megfelelően ételszentelést tartunk templomunkban. Hozzatok kosárban kalácsot, sonkát, tojást, és amit még szívesen fogyasztotok az ünnep reggelén. A kosarakat az oltár előtt lehet majd elhelyezni.
Húsvéthétfőn csak reggel 9 órakor lesz szentmise.

Báthory Bál

A Báthory Bál a BLCsCs – 442. Báthory László Cserkészcsapat és a Zugligeti Szent Család Plébánia egyik legfontosabb közösségformáló programjává vált az elmúlt 26 évben, reméljük a sok tánc, a lelkes nyitótáncosok produkciója, a teaház, a szendvics bár, a táncjátékok és még sok más meglepetés idén is megnyeri a szíveteket!  “Báthory Bál” bővebben

Asztalitenisz bajnokság

Meghosszabbítva: jelentkezés február 10-ig!

A februárban  pp. bajnokságot rendezünk templomunkban. A jelentkezők összesorsolásukat követően, a megadott asztalhozzáférési idők közül egyeztetnek és 7-10 napon belül játszák le a selejtezőiket február hónap folyamán. A döntőket március 3-án vasárnap délelőttre tervezzük. További információk:  “Asztalitenisz bajnokság” bővebben