Tata

X. Zugligeti Egyházközségi Tábor
Tata, 2020. július 28. – augusztus 2. (keddtől-vasárnapig)

Örömmel tudatjuk, hogy a X. nyári Tatai Táborra már 350-en jelentkeztek. A tábor befogadó képességéig még további jelentkezéseket is elfogadunk.

Kérdés esetén keresd a szervezőket a tataitabor2020@gmail.com címen.

Kedves Jubileumi Táborozók!

Gyuri atya a vasárnapi misén már jelezte, és a megszólításból is láthatjátok: összejött a szükséges létszám, lesz X. Tatai tábor! Egészen pontosan 345 jelentkezés érkezett a határidőig. Köszönjük, hogy időben jelentkeztetek, így sokkal biztosabban tudunk nekivágni a szervezésnek.

Ahogy írtuk, szeretnénk minél többeteket bevonni, és sokan jeleztétek is már, hogy szívesen részt vesztek a szervezésben. A segítségek felmérésére készítettünk egy űrlapot, ami elérhető a templom újságospultján valamint a honlapon.

Ebben tudtok szervezőnek jelentkezni, és itt azt is meg tudjátok adni, hogy pontosan milyen segítséget tudtok felajánlani. Meg tudjátok adni, hogy csak a tábor alatt segítenétek, vagy az előkészítésben is, és feladatköröket is lehet választani. (Úgy is jelentkezhettek nyugodtan, ha nincs konkrét elképzelésetek, találunk munkát mindenkinek…). Ha valakinek egyszerűbb, akkor az űrlap kitöltése helyett írhat emailt is.

Kérjük, hogy a szervezésre jelentkezéseteket lehetőség szerint minél előbb, de legkésőbb február 29-ig küldjétek el.

Ugyancsak február 29-ig kérjük, hogy utaljátok át az előleget az alábbiak szerint:

Jogosult:                     Zugligeti Szent Család Plébánia

Bankszámlaszám:      11712004-20032465-00000000

Összeg:                      10.000,- Ft minden 6 év feletti résztvevő után

Közlemény:                 Tata

Köszönettel: a táborszervezők


A 2018-as tábor programja: program2018

Galéria