Szállást keres a Szent Család

„Szállást keres a Szent Család”

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk elindítani ezt az imaláncot, mely alkalmat ad arra, hogy lelkileg felkészüljünk Karácsonyra, ugyanakkor lehetőséget teremt a templomunkba járó családok találkozására, hogy jobban megismerjék egymást, s ezáltal erősítsék a közösséget. („Ahol ketten vagy hárman összejöttök a nevemben, köztetek vagyok” Mt 18,20) Részletek: 

A hagyomány szerint december 15-től december 23-ig, 9 napon át, esténként egy-egy család elviszi a Szent Család képét egy másik családhoz, akik azt egy napra befogadják. Együtt imádkoznak, majd a befogadó család szerényen megvendégeli (csak tea v. üdítő és sütemény) és további baráti beszélgetésre marasztalja a vendégeket.  Másnap a képet befogadó család keresi fel a következő családot.

Várjuk családok, de az egyedülálló fiatalok és idősebbek jelentkezését is a takzsu47@gmail.hu címre.

Kérjük, hogy a név, lakcím, e-mail cím és telefon elérhetőség mellett jelöljétek meg, mely napok alkalmasak nektek, hogy az imalánc sorrendjének meghatározásánál ezt figyelembe tudjuk venni.

Jelentkezési határidő: 2019. december 11. szerda

A jelentkezőket december 13-án e-mailben vagy telefonon értesítjük a kép fogadásának és továbbadásának időpontjáról és helyszínéről. Ha valaki jelentkezett, és közbejön valamilyen akadály, akkor ezt azonnal jelezze a fenti e-mail címen vagy telefonon:

06-20/823-46-11 v. 06-1/785-15-99 /Földváry Zsuzsa/.